Klokje voor op het dashboard

Ik was al een tijd aan het zoeken naar een klokje voor in de bus. Toevallig liep ik in Duitsland een keer tegen een klokje aan. Een mooi, simpel, no-nonsense klokje voor in de Libero naar mijn mening.

Er zit een metalen plaatje met dubbelzijdige tape bij, dit plaatje heb ik op het dashboard geplakt. Het klokje magneet daar dan op vast. Hij zit goed vast; er zijn hier redelijk wat verkeersdrempels en het klokje is er nog niet vanaf gevallen.

Of ik dit klokje in de bus laat zitten weet ik nog niet. Lithium-ion knoopcelbatterijen en hitte gaan volgens mij niet zo goed samen. Misschien dat ik hem ooit nog eens aanpas zodat hij zonder batterij op de 12V van de accu kan lopen.

 

Als je hetzelfde klokje wilt bestellen, kan je op internet zoeken naar “TFA 60.2014.01”.

Heb je ook een mooi klokje in de bus zitten? Stuur een mailtje, dan zet ik hem erbij.

De werkplaats

nl_NLNL
 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.