De winkel is tot nader order gesloten.

FAQ

Op deze pagina staan algemene vragen met antwoorden. Als je een vraag hebt die er niet tussen staat kan je mij altijd mailen via info@subaruminibusclub.nl

For the English/international FAQ please visit: the international FAQ.

Betaalmethodes

Je kan op twee manieren betalen:

 • Betalen met een betaalverzoek.
  • Met deze methode hoef je tijdens het bestellen nog niks af te rekenen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een mail met daarin een ING betaalverzoek. Via dit betaalverzoek kan je vervolgens met iDeal betalen.
   Dit betaalverzoekmailtje ontvang je laat in de middag of ‘s avonds. Op die tijdstippen kijk ik namelijk altijd even op de website om te kijken of er nog bestellingen zijn geplaatst. In het weekend ontvang je hem meestal sneller.

 • Betalen met een bankoverschrijving
  • Met deze methode kan je het totaalbedrag zelf via internetbankieren of een bankapp overmaken. Mijn rekeningnummer wordt na het plaatsen van de bestelling weergegeven. Als het bedrag op mijn rekening staat krijg je een mailtje, daarna ga ik voor je aan de slag!

Verzending en retourneren

Ja, je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retour te sturen.

Om het artikel te retourneren kan je het pakket terugsturen naar het adres van de Subaru Minibus Club Nederland. Dit adres is op de factuur vermeld. De retourkosten zijn voor jouw rekening.

Voorwaarden:

 • De producten moeten heel aankomen. Het gebruik van de originele doos en verpakking is het makkelijkst. Als je die niet meer hebt mag een eigen doos ook, als je het onderdeel maar goed verpakt.
 • De producten zijn niet beschadigd.

Na ontvangst van de retourzending bepaal ik de staat van de geretourneerde artikelen. Als de artikelen verder in orde zijn, wordt het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.

Terugbetaling kan niet plaatsvinden als de geretourneerde artikelen zichtbaar gebruikt en/of beschadigd zijn en deze beschadigingen verkoop van het artikel onmogelijk maakt.

Bovenstaande informatie staat ook hier: https://subaruminibusclub.nl/winkel/retourneren/

Voor alle informatie over de verzending heb ik een speciale pagina aangemaakt: https://subaruminibusclub.nl/winkel/verzendingsinformatie/

Accountgegevens

Je account kan je verwijderen door mij een mailtje te sturen (info@subaruminibusclub.nl), gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres dat je ook voor je account gebruikt. Ik zal je account dan verwijderen.

Alle accountgegevens die je hebt opgegeven tijdens het aanmaken van je account worden dan voorgoed verwijderd.

Mijn idee was om het zo te maken dat je zelf je account kan verwijderen, maar ik heb helaas nog geen plugin kunnen vinden waar dat mee kan.

Onderdelen in de winkel

De onderdelen in de winkel worden in Nederland gemaakt, omdat er genoeg leuke bedrijfjes zijn die halffabricaten kunnen maken! Daarnaast ontwerp en assembleer of maak ik de onderdelen veelal zelf en vind ik het leuk om ‘Made in Holland’ op de onderdelen te zetten.

 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.