About the website

Waarom heb ik deze website gemaakt?

Deze website is ontstaan nadat een kennis mij enthousiast over zijn zelfgemaakte website vertelde. Hij zei dat hij nul ervaring met websites maken had, maar dat het na wat uurtjes best te doen is.

Ik heb ook nog nooit een website gemaakt, dus ik dacht: ‘als hij het kan, kan ik het ook, laten we het eens proberen’. Een hoop avonduurtjes en wordpresshulpwebsites later, heb ik dit ervan gemaakt.

De vraag was nu waar ik deze website voor zou moeten gebruiken. Het leek mij een goed idee om de website te gebruiken om alle tips van Facebook en het Subaruforum op één plek te bewaren, zodat ze niet zoek raken in een lange tijdlijn of een topic op het forum. Zo is de pagina ‘De Werkplaats’ ontstaan. 

Niet veel later volgde de pagina ‘Op internet’, om alle internetlinks die voorbij komen te kunnen bewaren.

Op een gegeven moment zei iemand tegen mij: ‘hé, SubieLibero, is het geen leuk idee als mensen een foto kunnen opsturen?’. En na een paar weken prutsen was daar de pagina ‘Gespot!’.

De nieuwste toevoeging is de winkel van de Subaru Minibus Club Nederland. Dit ontstond weer nadat iemand anders mij vertelde dat je met WordPress ook een webshop kon maken. Ik ben van plan om er onderdelen te verkopen die Subaru niet meer levert. Deze onderdelen worden door mede-bussers, of door mij gemaakt, en hier verkocht. Dat is tenminste het idee.

Maar goed, de winkel is nog niet open ;). Eerst maar eens de Nederlandse Libero meeting organiseren… Als ik de bus weer in elkaar heb gezet ga ik daar eens naar kijken.

SubieLibero

SubieLibero

Ik ben degene die achter de website en de Facebookpagina zit.

Vorm volgt functie, daar ben ik fan van. De Subaru Libero is naar mijn mening een heel praktische bus. Ze zijn compact, maar toch zit er veel ruimte in. En ik vind ze er grappig uitzien.