Op internet

Alles over de Libero op internet

Heb je iets gevonden dat hier mist? Met onderstaande knop kan je de link naar mij mailen.

Liberalix.de is de website van Heinrich Kühme. Hij verzamelt Libero’s en heeft z’n hele erf er vol mee staan. Ze staan alleen niet onder een dak of iets dergelijks, ik ben er eens geweest en het deed mij meer denken aan een autokerkhof. Maar goed, een paar zijn nog in prima conditie.

Als je onderdelen of advies/hulp nodig hebt is hij volgens mij altijd bereid te helpen.

Deze vraag is vaker gesteld, ook ik vroeg het mij af.
Louisz heeft een lijst samengesteld met alle busjes die APK hebben (en in principe dus nog rondrijden). De lijst is in dit topic op het forum van de Subaru Club Nederland (SCN) te vinden: https://www.subaruclub.nl/forum/viewtopic.php?f=45&t=97930

Namens de Subaru Minibus Club Nederland: hartstikke bedankt louisz!

Dit filmpje kwam ik een keer tegen op internet. Parkeerbeheer in het begin van de jaren 90. Wielklemmen op deze manier vervoeren heeft stijl, niet? Heeft iemand deze wielklembusjes indertijd zien rondrijden? En waar zouden de wielklembusjes zijn gebleven?

Als je meer informatie hebt en dat met de club wilt delen, stuur het gerust op. Het lijkt mij leuk om er meer informatie over te verzamelen.

Klik op deze link voor de ‘Blik op de Weg’-aflevering

Subarublog.wordpress.com is wel een leuke site om wat rond te kijken. Ze hebben ook een pagina waar nog wat busjes op staan. Die pagina is niet super up-to-date meer, maar toch wel grappig.

https://subarublog.wordpress.com/tag/subaru-busje/