Op internet

Alles over de Libero op internet

Op internet zijn meerdere plekken waar je informatie kan inwinnen, onderdelen kan vinden of gewoonweg wat folders door kan bladeren. Op deze pagina probeer ik dit enigszins overzichtelijk weer te geven. Door hieronder op de logo’s te klikken wordt de website geopend.

Suggesties, aanvullingen of tips zijn altijd welkom, neem gerust contact met mij op met de oranje knop.

Informatiewinning: Facebookgroepen

Veel informatie over de busjes wordt op Facebook uitgewisseld. Er zijn meerdere groepen actief, waarvan er hier een aantal vermeld zijn. Ik heb ze gerangschikt op mate van nuttigheid: de groepen waar je waarschijnlijk het meest aan hebt staan bovenaan.

Subaru Libero International Group

Als je vragen hebt over de Libero of hulp nodig hebt bij problemen, dan raadt ik deze groep aan. Hier zit, naar mijn inschatting, de meeste kennis.

Subaru Libero E12 Italia Automotive World Club

Deze wordt vanuit Italië gerund.

Websites

C.P.U. Carpart

Dit is de website van een Duitser die een Libero opknapt. Op deze website worden onder andere nieuw gemaakte onderdelen verkocht. Sinds kort zijn daar ook mattensets aan toegevoegd. Daarnaast heeft hij volgens mij veel onderdelen dubbel, dus als je iets nodig hebt...

Kaart met locaties van Liberorijders

De website liberomap.com komt uit dezelfde koker als C.P.U. Carpart. Het is een kaart waar je als Libero-eigenaar een prikker op kan laten zetten, zodat anderen kunnen zien waar alle Libero's zich bevinden.

Liberalix - Duitse Liberoverzamelaar uit Porta Westfalica

De eigenaar van deze website heeft zijn erf vol met Libero's staan. Ze staan alleen wel allemaal in weer en wind buiten, tussen de brandnetels... Maar als je onderdelen of advies/hulp nodig hebt is hij volgens mij altijd bereid te helpen.

Filmpjes, folders, weetjes

Hieronder staan tot slot dingen die niet per se handig of nuttig, maar wel grappig zijn om eens door te klikken.

Hoeveel busjes rijden er in Nederland?

Louisz heeft een lijst samengesteld met alle busjes die APK hebben (en in principe dus nog rondrijden). De lijst is in dit topic op het forum van de Subaru Club Nederland (SCN) te vinden.

Parkeerbeheer in Amsterdam

Parkeerbeheer in het begin van de jaren 90. Heeft iemand deze wielklembusjes indertijd zien rondrijden? En waar zouden de wielklembusjes zijn gebleven? Als je meer informatie hebt en dat met de club wilt delen, stuur het gerust op. Het lijkt mij leuk om er meer informatie over te verzamelen.

Folders van busjes

Altijd leuk om eens door te bladeren: de reclamefolders uit de tijd dat de Libero nieuw was!

 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.