Over de website

Waarom heb ik deze website gemaakt?

Deze website is ontstaan nadat een kennis mij enthousiast over zijn zelfgemaakte website vertelde. Hij zei dat hij nul ervaring met websites maken had, maar dat het na wat uurtjes best te doen is.

Ik heb ook nog nooit een website gemaakt, dus ik dacht: als hij het kan, kan ik het ook, eens kijken of ik iets voor de club kan maken. Na het aanvragen van een domeinnaam en een wordpresshosting, kwam de vraag: wat komt er op de website te staan?

Het leek mij een goed idee om de website te gebruiken om alle tips van Facebook en het Subaruforum op één plek te bewaren, zodat ze niet zoek raken in een lange tijdlijn of een topic op het forum.
Zo is de pagina ‘De werkplaats‘ ontstaan.

In de loop van de tijd is het aantal pagina’s toegenomen. Veelal door vrienden die mij op een idee brachten. Op een gegeven moment zei iemand bijvoorbeeld tegen mij: ‘hé, SubieLibero, is het geen leuk idee als mensen een foto kunnen opsturen?’. Dat vond ik een goed idee, dus zo is de pagina ‘Gespot!’ ontstaan.

De nieuwste toevoeging is de winkel van de Subaru Minibus Club Nederland. Deze is ontstaan nadat een kennis mij vertelde over zijn webshop en vervolgens liet zien hoe hij dat heeft gemaakt.
In de winkel maken ik, en eventueel ook mede-bussers, niet leverbare onderdelen toch weer leverbaar door ze zelf na te maken. Het idee van de winkel is om beide generaties van de Subaru Libero zo lang mogelijk op de weg te houden.

Picture of SubieLibero

SubieLibero

Ik ben degene die de website en de Facebookpagina beheert.

Al jaren ben ik fan van de Subaru Libero. Waarom? Tja, geen idee eigenlijk. Dat de Japanners een 3-cilinder, 4WD en veel ruimte in zo'n compact busje hebben weten te krijgen spreekt mij wel aan.

 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.