Als je zelf aan je busje wilt sleutelen is een werkplaatshandboek haast onmisbaar. Aangezien er best veel mede-bussers aan het sleutelen zijn heb ik Subaru Nederland gevraagd of er een mogelijkheid is om de werkplaatshandboeken legaal beschikbaar te maken. Ze hebben het volgens mij aan het hoofdkantoor in Tokio gevraagd.

Het mag helaas niet:

Geachte heer [mijn achternaam],

Dank voor uw bericht en fijn dat u het even verifieert. Ik heb vernomen van het hoofdkantoor dat dit helaas niet toegestaan is.

Met vriendelijke groeten,

Subaru Nederland

De werkplaatshandboeken zijn vrij zeldzaam. Er is dus niet heel makkelijk aan te komen en als ze te koop worden aangeboden wordt er meestal veel geld voor gevraagd. Je kan een Subarugarage bij je in de buurt vragen of ze die boeken nog hebben liggen. Misschien mag je die boeken zo van ze overnemen.

Als je aandraaimomenten van bepaalde bouten nodig hebt, kan je mij altijd een mailtje sturen via info@subaruminibusclub.nl

Ik kwam onderstaande link laatst tegen, of dit echt iets is weet ik niet, je kan namelijk niet even een paar pagina’s inzien: https://www.emanualonline.com/Cars/Subaru/Libero/Subaru-Libero-Repair-Manual-1984_1993.html

Iemand wees mij erop dat op een Tsjechische Subaru Libero forum iemand is die de werkplaatshandboeken van zowel de FA als de KJ opstuurt nadat je €5 of €8,50 naar een goed doel hebt overgemaakt.

nl_NLNL
 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.