Als je zelf aan je busje wilt sleutelen is een werkplaatshandboek haast onmisbaar. Aangezien er best veel mede-bussers aan het sleutelen zijn heb ik Subaru Nederland gevraagd of er een mogelijkheid is om de werkplaatshandboeken legaal beschikbaar te maken. Ze hebben het volgens mij aan het hoofdkantoor in Tokio gevraagd.

Het mag helaas niet:

Geachte heer [mijn achternaam],

Dank voor uw bericht en fijn dat u het even verifieert. Ik heb vernomen van het hoofdkantoor dat dit helaas niet toegestaan is.

Met vriendelijke groeten,

Subaru Nederland

De werkplaatshandboeken zijn vrij zeldzaam. Er is dus niet heel makkelijk aan te komen en als ze te koop worden aangeboden wordt er meestal veel geld voor gevraagd. Je kan een Subarugarage bij je in de buurt vragen of ze die boeken nog hebben liggen. Misschien mag je die boeken zo van ze overnemen.

De werkplaats

Disclaimer:
De artikelen schrijf ik vanuit mijn eigen ervaring. Ik ben geen automonteur. Gebruik je gezonde verstand bij het sleutelen aan de Libero.
Als je hier iets leest en het gevoel hebt dat het gevaarlijk kan zijn, doe het dan niet en laat het doen door de vakman die er wél verstand van heeft!

 

If Dutch is not your language, you can switch to English with the language switcher below.